FINAC hakee älykkään liikenteen sovelluksiin keskittyviä Vigo-kiihdyttämöitä

Suomen yrityskiihdyttämöt  –  Finnish Business Acceleration Network ry (FINAC) avaa haun tuleville Vigo-kiihdyttämöille, jotka keskittyvät älykkään liikenteen sovelluksia kehittävien startup- ja kasvuyritysten kiihdytystoimintaan tavoitteenaan niiden nopea kasvu ja kansainvälistyminen.

 Hakijoilta odotetaan kiihdyttämötoimijoiden perusvaatimusten täyttämisen lisäksi tuntemusta ITS-sovellusympäristöstä*, hankevirtalähteistä sekä riittävää kontaktiverkostoa.

Valinnassa noudatetaan kaksivaiheista menettelyä, jossa ensimmäinen karsinta tehdään kirjallisten hakemusten perusteella. Perusvaatimukset ja valintakriteerit löytyvät www.vigo.fi/accelerators -sivuilta. Hakemukset voivat olla vapaamuotoisia, pituudeltaan mielellään enintään 10 sivua ja niiden sisällön oikeellisuus tulee olla helposti todennettavissa.

Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa 15.5. klo 16.00 mennessäsähköpostilla osoitteeseen hakemus@vigo.fi Sähköpostin aihekenttään merkintä “Kiihdyttämöhakemus ITS 2016”.

Toiseen vaiheeseen valitut haastatellaan 25.5.-10.6. välisenä aikana ja lopullisessa valinnassa huomioidaan kirjallisessa hakemuksessa ja haastattelussa esitetyt asiat. Kiihdyttämön valinnasta päättää FINACin hallitus kesäkuun aikana valintaraadin esityksestä.

Lisätietoja: Seppo Ruotsalainen, puh: 0400 502 569
sekä seuraavilta sivuilta: www.finac.fi, www.vigo.fi/accelerators, www.its-finland.fi

(*ITS = Intelligent Traffic Services)

Yhteistyössä:

       

FINAC on voittoa tavoittelematon kansallinen yhdistys, jonka tarkoituksena on vahvistaa suomalaista startup- ja kasvuyritysekosysteemiä tuomalla osaamista, toimintamalleja, pääomia ja verkostoja yritysten kasvun ja kansainvälistymisen tueksi. Yhdistys ponnistaa erinomaisesti menestyneen Vigo-yrityskiihdyttämöohjelman (www.vigo.fi) kokemuksista ja sen tarkoituksena on laajentaa ja syventää kiihdyttämötoimintaa siten, että se hyödyttää sekä startup- ja kasvuyrityksiä että PK- ja suuryrityksiä.