Aika: Maanantai 3.4. klo 14:30 – n. 18:00
Paikka: Ilmarinen Auditorium, Porkkalankatu, Helsinki
Ilmainen/ No admission fee
Järjestäjä: FINAC

Ohjelma/ Program:
14.30 Ilmoittautuminen
15:00 Aikaisen vaiheen rahoitus – koska, mitä ja millä ehdoilla”
– Vaihtovelkakirjalaina vai suora sijoitus?
– Mahdollisimman aikaisin vai mahdollisimman myöhään? Milloin on ”oikea” aika?
– Mahdollisimman paljon vai mahdollisimman vähän? Mikä on ”oikea” määrä?
– Valuaation merkitys
– ”Oikea” valuaatio
– Rahoituksen ehdot – mikä on kohtuullista missäkin vaiheessa?
Panelistit: Tom Henriksson, Open Ocean Capital, Risto Rautakorpi, Gorilla Ventures, Lasse Lehtinen, Icebreaker VC, Kaj Hagros, Pivot5
16:00 Pitching  starts (you can pitch also in English)  Apply here
n. 16:45 Networking

Register here

Startupin arvonmääritys on usein haastavaa. Omistajien tahtotila ja näkemys yrityksen arvosta ja rahoituksen ehdoista saattaa erota huomattavasti rahoittajan näkemyksestä. Varsinkaan, mikäli yrityksellä ei ole vielä merkittävämpää liikevaihtoa tai tuottoja ja tulevaisuuden näkymätkin ovat muuta kuin varmoja, arvonmääritys on entistä haastavampaa. Minkälainen rahoitus on startupille paras ja millä ehdoilla? Mikä on oikea valuaatio ja mikä on sen merkitys on yrityksen tulevaisuuden kannalta? Miten  “sweat equityn” arvo määritetään ja minkälaisiin ehtoihin kannattaa suostua? Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Huom! Paneeli ja alustukset ovat suomeksi.

Business valuating is never straightforward – for any company. For startups with little or no revenue or profits and less-than-certain futures, the job of assigning a valuation is particularly tricky. If you are trying to raise capital for your start-up company, or you’re thinking of putting money into one, it’s important to determine the company’s worth. Join the discussion, register for pitching or join the audience!
Notice: Panel discussion is in Finnish.

PITCH Open is an open networking event where startups and growth companies meet investors. PITCH Open also provides you the opportunity to get to know what investors are looking for now and learn from the successes of others who have “been there and done that”. In PITCH Open startups, growth companies, accelerators and financiers can have their moment in front of an audience. Apply to pitch now!

Sponsored by: