Pohjoismaiden suurin terveysalan startup- ja innovaatiotapahtuma on täällä! Upgraded Life Festival järjestetään Helsingissä 25. -26.4.2017.

Viime vuonna tapahtuma kokosi yli 1100 kävijää, 80 puhujaa ja 70 näytteilleasettajaa. Tapahtumassa terveys- ja hyvinvointialan ekosysteemin avaintekijät kuten startupit, yritykset, julkisen sektorin toimijat, lääkärit, tutkijat ja muut alan edelläkävijät kokoontuvat yhteen jakamaan ajatuksia ja esittelemään uusia ratkaisujaan. Tämä on oivallinen tilaisuus tavata terveysteknologian nousevia tähtiä ja muita alan innovaattoreita.

Tapahtumassa on puhumassa terveysalan ekosysteemin huippuja kuten Indra Joshi? – NHS England, Malcolm Burenstam Linder? – EQT Ventures, Tobias Meixner? – smartHELIOS, Angela Maragna? – Healthtech Women ja Matthijs Noordzij? – University of Twente.   Lue lisää!