Suomen Yrittäjät on käynnistänyt Suomen ensimmäinen pk-yritysten ja startup-yritysten törmäytysohjelman. SME x Startup -ohjelmasta hyötyvät niin pk-yritykset kuin startupit. Lue lisää uudelta smexstartup.fi-sivustoltamme.

Ohjelma starttaa kevään aikana kahdella törmäytyspilotilla:

SME Track @ Arctic15

Törmäytysohjelma alkaa Helsingissä 4.5.2017 Arctic15-tapahtumassa Suomen Yrittäjien toteuttamalla SME Track –ohjemaosiolla. Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus niin pk-yrityksille kuin startupeille tavata uudistushenkisiä yrityksiä, saada uutta virtaa omaan bisnekseen ja toisilta yrittäjiltä vinkkejä oman firman kasvattamiseen. Toivottavasti ennätät mukaan. Löydät lisätietoja ja ilmoittautumislinkin sivustoltamme.

Tuomme Arctic15-lavalle lisäksi startup-yhteistyöstä kiinnostuneita pk-yrityksiä (eli ns. yrittäjäenkeleitä) pitchaamaan tapahtuman startupeille oma kehityshaasteensa (reverse pitching –konsepti) ja löytämään sitä kautta potentiaalisia kollaboraattoreita tai sijoitus-/mentorointikohteita. Pitchin kesto on max. 5 minuuttia ja se pidetään englanniksi.

Olisitko halukas lähtemään reverse pitchaajaksemme? Arctic15-tapahtuman järjestävä ArcticStartup on luvannut tarjota valmennusta pitchaukseen. Tarjoamme kunkin pitchaajan yritykselle lisäksi näkyvyyttä Yrittäjämedioissamme haastattelun muodossa. City-medioiden Ilkka O. Lavas on lupautunut jo yhdeksi yrittäjäenkeliksi. Kaikkiaan etsimme noin 4-5 pitchaajaa.

Lisätiedot: järjestöpäällikkö Joonas Mikkilä, p. 045 129 6791, joonas.mikkila@yrittajat.fi

Internet of Things -törmäytys

Osana SME x Startup –ohjelmaa Accelerando ja Suomen Yrittäjät pilotoivat vuoden 2017 aikana pk-sektorin teollisuusyritysten ja digitaalisia tuotteita ja palveluita kehittävien startup-yritysten törmäyttämistä teollisen internetin (Internet of Things, IoT) -teemalla. Törmäytys tarjoaa pk-yritykselle ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää ja hyödyntää ketterien startup-yritysten viimeisimpiä IoT-ratkaisuja.

Törmäytykseen voivat hakea valmistavan teollisuuden pk-yritykset, jotka ovat Suomen Yrittäjien jäseniä. Pilottiin valitaan 3-5 yritystä. Lue lisää sivustoltamme.

Lisätiedot: Jussi Heinilä, Accelerando Oy, p. 040 535 3873, jussi.heinila@accelerando.fi